کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: میگو به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا۳ به کنترل التهاب و پیشگیری از لخته شدن خون کمک میکند.
به گزارش لقمه، علی اکبر کمالی با اشاره به اینکه میگو یک منبع پروتئین دریایی محسوب میشود، افزود: میگو از نظر مقایسهای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند مانند گوشت ماهی و گروه ماکیان، کالری کمتری دارد.
وی با اشاره به کیفیت بالای پروتئین و اسید آمینههای لازم موجود در میگو، گفت: پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم میشود.
این کارشناس صنایع غذایی عنوان کرد: افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین روزانه آنها است.
کمالی بیان کرد: با توجه به اینکه در میگو میزان اسید چرب اشباع که برای سلامتی مضر است، صفر است، میتواند به کاهش کلسترول خون کمک کند.
این کارشناس با بیان اینکه میگو دارای مقدار کمی چربی است، عنوان کرد: اسیدهای چرب امگا۳ که از دستههای چرب غیراشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند در میگو به وفور یافت میشود. این دسته از اسیدهای چرب میتوانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی مؤثر واقع شوند. اسیدهای چرب امگا۳ همچنین اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم محسوب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به خصوص فسفر و آهن دارد که بویژه برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
این کارشناس صنایع غذایی بیان کرد: میگو منبع غنی از ویتامینهای A، B۶، ۱۲B، C، D، E و املاحی همچون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز و سلنیم است. همچنین کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر موجود در میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.