5 غذای محلی همدان ثبت ملی میشود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان اعلام کرد: پرونده ثبت ملی پنج غذای محلی همدان آماده شده و به زودی به ثبت خواهند رسید.
به گزارش لقمه، علیرضا ایزدی افزود: غذاهای محلی، مواد خوراکی و شیرینیجات بخش از فرهنگ و سبک و سیاق زندگی مردم را نشان میدهند و باید در راستای معرفی و ترویج آنها بین مردم تلاش شود.
وی با بیان اینکه آیین شیرهپزی همدان به ثبت ملی رسیده است، ادامه داد: کاچی، سرداشی، آبگوشت بزباش، کلم و یخنی از جمله غذاهای محلی همدان هستند که پرونده آنها برای ثبت ملی آماده شده است.
ایزدی اظهار کرد: برنامهریزیهای لازم صورت گرفته تا غذاهای محلی همدان در ایام جشنواره زمستانی در نمایشگاه 14 استان زاگرسنشین عرضه شود.
کدخبر:2766منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پانزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2766.aspx