گزارش تصویری / کارگاه سنتی پخت نیشکر


نیشکر در کارگاههای سنتی فراوری شده و علاوه بر شکر دوشاب نیز از آن گرفته می شود. شکر حاصل از آن به رنگ قهوه ای یا به زبان محلی سیاه شکر، خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به رفع خستگی مزمن، پاک کننده ضایعات کبدی، رفع گرمی دهان و زبان و التهابات لثه اشاره کرد. همچنین برای درمان فاویسم، کم خونی یرقان داخلی و عصبی بسیار مفید می باشد.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
کدخبر:2770منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ پانزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2770.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر