فلفل سیاه از تشکیل سلول‌های جدید چربی جلوگیری می‌کند


محققان معتقدند مصرف فلفل سیاه می‌تواند از تشکیل سلول‌های جدید چربی جلوگیری کند.

به گزارش لقمه، محققان در بررسی‌های انجام شده در مورد خاصیت فلفل سیاه در سلامت انسان اظهار داشتند: این ماده خوراکی می‌تواند سطح چربی در رگ‌ها را کاهش دهد.

فلفل سیاه قرن‌هاست که در روش‌های طبی برای درمان انواع دردها، التهاب، ورم و اختلالات دیگر استفاده می‌شود.

به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد فلفل سیاه با تاثیر بر روی ژن‌ها، تشکیل سلول‌های جدید چربی را کنترل می‌کند.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
کدخبر:2772منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ شانزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2772.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر