بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی


متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: خوردن سه نوع سوپ پیاز، سیر و جوجه در درمان و تسكین علایم سرماخوردگی ویروسی موثر است.

به گزارش لقمه، فراز مجاب گفت: همچنین مصرف شلغم چه بصورت آب شلغم و چه میوه آن تاثیر بسزایی در كاهش علایم سرماخوردگی دارد.

وی ادامه داد برای درمان علایم سرماخوردگی ویروسی كه شامل عطسه، آبریزش بینی و سرفه است، می توان از برخی داروهای گیاهی استفاده كرد كه ساده ترین آن، مصرف چای معمولی كمرنگ است.

این متخصص داروسازی گفت: گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین بیان همراه با آویشن نیز خلط آور هستند و كمك می كنند تا ترشحات ویروسی بهتر و سریعتر دفع شوند.

مجاب افزود: مصرف گیاهان معرق (عرق آور) مانند گیاه چای و گیاه آقطی برای درمان كسالت ناشی از سرماخوردگی موثر است.

وی اظهار داشت: همچنین گیاه دارویی سرخارگل نیز موجب افزایش ایمنی بدن شده و موجب شود تا خود بدن با بیماری مقابله كند.

به گفته وی، گیاهان دارویی نعناع برای درمان احتقان و گرفتگی بینی و گیاه دارویی ختمی نیز ملین گلو است.

این استاد دانشگاه یادآور شد: استفاده از گیاهان دارویی در روزهای ابتدایی - سه روز اول- سرماخوردگی توصیه می شود چون اگر سرماخوردگی طولانی شود به معنای باكتریایی شدن آن است و باید با تجویز پزشك متخصص از آنتی بیوتیك ها استفاده شود.


در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي
کدخبر:2810منبع:ایرنا تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هجدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2810.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر