در حالی که پیش از این در شانردهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شده بود که در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از حذف جوش شیرین خبر داده و اظهار کرد که بازرسان بر روند این جایگزینی نظارت میکنند.
به گزارش لقمه، عباس قبادی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت دربارهی روند جایگزینی خمیر مایه در نان به جای جوش شیرین اظهار کرد: در حال حاضر اقدامات لازم برای این کار فراهم شده و روند جایگزینی خمیر مایع به جای جوش شیرین در حال انجام است.
وی ادامه داد: اگر گزارشی مبنی بر عدم استفاده از خمیر مایه در نان به ما برسد به سرعت با آن مورد برخورد میکنیم، زیرا حذف جوش شیرین از نان با جدیت ویژهای در حال پیگیری است.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: بازرسان سازمان بازرسی و نظارت و همچنین بازرسان پژوهشکده شرکت بازرگانی دولتی ایران در مورد این جایگزینی بر روند نانواییها رسیدگی کرده و همچنین سازمان حمایت و وزارت بهداشت بر روند حذف جوش شیرین بر نان نظارت دارند.
وی با بیان اینکه پیش از این در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شده بود که در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود، بیان کرد: طی دو سال اخیر مقرر شده بود که جوش شیرین رفته رفته از فرایند تولید نان حذف شود که بر این اساس در کارگروه کیفیت نان تصمیم به جایگزینی خمیرمایه به جای جوش شیرین گرفته شده است.
به گفته وی، تفاهم نامهای با سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه جهت تحویل 330 تن خمیرمایه در هر ماه به تعاونی نانوایان سنتی شهر تهران منعقد شدهاست.
قبادی دربارهی ذخیرهسازی گندم نیز خاطر نشان کرد: امکان اعلام آمار میزان ذخیرهسازی برای ما وجود ندارد ولی میتوان گفت که میزان ذخیرهسازی گندم در حال حاضر نسبت به زمان مشابه آن در سال گذشته بسیار بیشتر است.
او در پایان گفت: علاوه بر تولیدات داخلی مقادیری گندم نیز برای ذخیره سازی وارد شده و تا اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت سال آینده که گندم مناطق خودمان برداشت میشود کمبودی نخواهیم داشت.