در فصل سرما هویج، سیب و پرتقال بهترین منبع برای تهیه آب میوه طبیعی هستند چرا که هم در بازار موجودند و هم حاوی ویتامینهای گروه A, B و C هستند که از بروز سرماخوردگی جلوگیری میکنند.
به گزارش لقمه، شیوا فرجی در مورد خواص آب میوههای طبیعی اظهار داشت: در فصل سرما به دلیل سردی هوا افراد چندان احساس تشنگی نمیکنند ولی نباید فراموش کرد که آب بدن همواره باید تامین شود.
وی بااشاره به اینکه آب میوه میتواند منبع خوبی برای تامین آب بدن به همراه ویتامین باشد گفت: همواره استفاده از آب میوه طبیعی را به جای آب میوههای صنعتی توصیه میکنیم چرا که آب میوههای صنعتی حاوی مقادیر زیادی شکر و نگهدارنده هستند که هر یک عوارض خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: در فصل سرما هویج، سیب و پرتقال بهترین منبع برای تهیه آب میوه طبیعی هستند چرا که هم در بازار موجودند و هم حاوی ویتامینهای گروه A, B و C هستند که از بروز سرماخوردگی جلوگیری میکنند.
فرجی گفت: سیب حاوی پکتین است که این ماده در رودهها ژلی درست میکند که سموم را دفع و فعالیت دستگاه گوارشی را فعال و همچنین میزان کلسترول خون را تنظیم میکند.
به گفته عضو انجمن تغذیه ایران مطالعههای بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن انجام شده که نشان میدهد وجود آنتیاکسیدانی به نام «کوئرستین» در سیب میزان کلسترول بد خون را پایین میآورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته نیز به میزان قابلملاحظهای کم میشود.
فرجی خاطرنشان کرد: همچنین پرتقال بهترین منبع ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانمهای باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم خونی بسیار توصیه میشود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: همچنین افراد سالمند که معمولا با بیماری آرتروز دست به گریبانند میتوانند با مصرف روزانه یک لیوان آب پرتقال تا حد زیادی از گسترش آن جلوگیری کنند.