پلمب 468 واحد عرضه غیر بهداشتی گوشت در شیراز


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شیراز گفت: در راستای کنترل و نظارت بر واحداهای دامی شیراز، 468 واحد عرضه غیربهداشتی و یا غیرمجاز فرآورده‌های خام دامی پلمب شدند.

به گزارش لقمه، عبدالرضا وفا امروز در شیراز اظهار داشت: در 9 ماهه سال جاری در بخش‌های نظارت بر بهداشت عمومی سه هزار و 686 کارخانه فرآورده‌های خام دامی و سردخانه‌، 443 مرکز فرآورده‌های دامی غیرخوراکی، 193 هزار و 252 لاشه دام در کشتارگاه‌ها مورد بازرسی قرار گرفته است.

وی افزود: در این مدت همچنین یک‌هزار و 686 نمونه‌برداری از شیر، گوشت، مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، صورت گرفته و 981 مورد کارشناسی بهداشتی برای صدور و تمدید پروانه بهداشتی بهره‌برداری و یا تاسیس کارخانه انجام شده و در تنظیم، ارسال و پیگیری و دریافت احکام قضایی نیز 936 مورد اقدام شده است.

این مسئول در مورد مبارزه با بیماری‌های دامی تصریح کرد: مایه‌کوبی نزدیک به 2 میلیون راس دام سبک و سنگین علیه انواع بیماری‌های دامی و مشترک شامل شاربن، هاری، تب برفکی، بروسلوز، آنترونوکسمی، و همچنین 15 هزار و 797 تست سل، مالئین و یا خونگیری دام برای شناسایی دام‌های مبتلا به سل، بروسلوز و یا مشمشه در این مدت صورت گرفته است.

وی از اعزام 19 دام رآکتور مبتلا به بروسلوز به کشتارگاه در پروسه مبارزه، پیشگیری و مراقبت از بیماری‌های دامی از سوی این شبکه در 9 ماهه امسال خبر داد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شیراز اضافه کرد: در سال جاری 5 هزار و 271 گواهی بهداشتی، قرنطینه‌ای و کد بهداشتی الکترونیکی صادر شده و نمونه‌برداری و کنترل محموله‌های قرنطینه‌ای و وارداتی از دیگر فعالیت‌های این شبکه بوده است.

این مسئول در زمینه مبارزه با بیماری‌های طیور و زنبور عسل نیز ابراز داشت: بیش از 2 هزار بازدید و نمونه‌برداری از واحدهای طیور، مراکز نگهداری واکسن، واحدهای مرغداری و زنبورداری و ثبت اطلاعات در سامانه GIS طیور و آبزیان کشور در سال جاری صورت گرفته است.

وفا، با بیان اینکه بیش از 6 هزار نفر روز آموزش چهره به چهره برای گروه‌های مختلف بهره‌بردار شامل صاحبان صنایع، دامداران، مرغداران، روستائیان و سایر تولیدکنندگان فرآورده‌های دامی در سال جاری صورت گرفته افزود: در همین مدت همچنین به بیش از 100 داروخانه‌ دامپزشکی، آزمایشگاه‌ اختصاصی دامپزشکی، دفاتر انتقال به امور درمانی، پلی‌کلینیک‌ تخصصی و درمانگاه دامپزشکی آموزش‌های لازم داده شده است.

وی با تاکید بر توجه ویژه مسئولان به بخش دامپزشکی، متذکر شد: دامپزشکی مهم‌ترین رکن اصلی در تامین بهداشت غذا و سلامت جامعه محسوب می‌شود اما یکی از چالش‌های اصلی این بخش پایین بودن حقوق و درآمد کارکنان شاغل در بخش‌های دولتی و خصوصی دامپزشکی است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شیراز از شهروندان شیراز خواست تا اگر تخلفی در زمینه تهیه و عرضه غیربهداشتی فرآورده‌های خام دامی مشاهده کردند، با تلفن 9 - 2246488 شبکه دامپزشکی شیراز گزارش دهند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
کدخبر:2887منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و چهارم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2887.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر