مصرف زیاد سبزی‌ها به هضم گوشت قرمز کمک می‌کند


محققان بر اساس تحقیقات پزشکی جدید خود دریافتند: مصرف زیاد سبزیهای حاوی فیبر و عناصر غذایی طبیعی به میزان زیادی به هضم گوشت قرمز کمک می‌کند و تا حد فراوانی از زیانها و مشکلات ناشی از پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از این گوشتها می‌کاهد.

به گزارش لقمه، این تحقیقات در مجله علوم غذایی منتشر شده و امکان کاهش تأثیر منفی مصرف زیاد گوشت قرمز بر سلامت انسان را در صورت مصرف آن به همراه مقادیر زیادی سبزی به ویژه سبزیهای سرشار از فیبر پیشنهاد می‌کند.

این تحقیقات را محققان مرکز آمریکایی "مطالعات مواد غذایی و پیامدهای آن" انجام دادند و در جریان آن مصرف گوشت قرمز با تخمیر کربوهیدارتها یا بدون آن را بر روده موشها بررسی کردند.

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي
کدخبر:2914منبع:فارس تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و ششم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2914.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر