غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان


نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب و حاوی چربی‌های اشباع شده علاوه بر افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌تواند موجب کاهش تعداد اسپرم‌ها (سلولهای جنسی نر) در مردان شود.

به گزارش لقمه، پزشکان دانمارکی در یک مطالعه تازه دریافته‌اند حجم اسپرم‌ها در مردانی که زیاد مواد غذایی پرچرب مصرف می‌کنند به میزان چشمگیر تا حدود 40 درصد کاهش می‌یابد و بعلاوه کیفیت عملکرد اسپرم‌ها نیز در این مردان به مراتب نامطلوب‌تر از مردانی است که کمتر مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده می‌خورند.


به نوشته روزنامه دیلی میل، بررسی‌های انجام شده در کشورهای غربی نشان داده است که میانگین تولید اسپرم در مردان بویژه طی 60 سال گذشته در این کشورها کاهش یافته و ظاهرا اکثر مردان در کشورهای غربی با مشکل کاهش تعداد و کیفیت سلولهای جنسی مردانه مواجه هستند.


این مطالعه توسط یک تیم پزشکی در کوپنهاگ و روی 701 مرد جوان دانمارکی و حدودا 20 ساله انجام گرفت. چربی‌های اشباع شده در کره، گوشت‌های فرآوری شده، غذاهای سرخ کرده و سایر فست فودها و تنقلات استفاده می‌شوند و مصرف زیاد آنها به قلب و عروق آسیب می‌رساند.


در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي
کدخبر:2921منبع:ایسنا تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2921.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر