پاییز و زمستان فصل انواع ترشی است و در اكثر سفرههای ما ایرانیها انواع گوناگون آن یافت میشود البته هر شهر و روستایی ترشی مخصوص خودش را آماده میكند.
پاییز فصل انواع ترشی است و در اكثر سفرههای ما ایرانیها انواع گوناگون آن یافت میشود البته هر شهر و روستایی ترشی مخصوص خودش را آماده میكند. ترشی كلم بروكلی نیز از جمله ترشیهای خوشمزه و خوشرنگ است كه از تهیه آن لذت خواهید برد.
مواد اولیه:
كلم بروكلی یك كیلوگرم
سیر یك بوته
فلفل سیاه نكوبیده و نمک هر کدام یك قاشق غذاخوری
رنگ خوراكی سبز به میزان لازم(حدود نصف قاشق چایخوری)
سركه به میزان لازم
طرز تهیه:
كلمها را به اندازه دلخواه خرد كرده و به همراه نمك، فلفل رنگ خوراكی و سیر داخل ظرف دردار ریخته و مواد را با سركه میپوشانیم این ترشی پس از 20 روز آماده است.