طرز تهیه ترشی کلم بروکلی


پاییز و زمستان فصل انواع ترشی است و در اكثر سفره‌های ما ایرانی‌ها انواع گوناگون آن یافت می‌شود البته هر شهر و روستایی ترشی مخصوص خودش را آماده می‌كند.

پاییز فصل انواع ترشی است و در اكثر سفره‌های ما ایرانی‌ها انواع گوناگون آن یافت می‌شود البته هر شهر و روستایی ترشی مخصوص خودش را آماده می‌كند. ترشی كلم بروكلی نیز از جمله ترشی‌های خوشمزه و خوشرنگ است كه از تهیه آن لذت خواهید برد.

 

مواد اولیه:

    كلم بروكلی یك كیلوگرم
    سیر یك بوته
    فلفل سیاه نكوبیده و نمک هر کدام یك قاشق غذاخوری
    رنگ خوراكی سبز به میزان لازم(حدود نصف قاشق چایخوری)
    سركه به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

كلم‌ها را به اندازه دلخواه خرد كرده و به همراه نمك، فلفل رنگ خوراكی و سیر داخل ظرف دردار ریخته و مواد را با سركه می‌پوشانیم این ترشی پس از 20 روز آماده است.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي
کدخبر:2932منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2932.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر