آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار 
            
            
            
                لقمه: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید. 
            
            
                مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه 
مواد لازم: 
روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری 
عدس: یک و یک چهارم پیمانه، شسته شود 
پیاز خرد شده: نصف یک عدد 
هویج خرد شده: یک عدد 
سیر خرد شده:سه حبه 
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری 
جعفری: یک دسته کوچک 
برگ بو: یک عدد 
موسیر خرد شده: 2 عدد 
سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری 
روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری 
انار: یک عدد دانه شود 
برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود 
چند عدد پیازچه خرد شود 
نمک و فلفل به اندازه لازم 
طرز تهیه: 
• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمهای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. 
• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آنها را تفت دهید. 
• عدس و سبزیجات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آنها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدسها خوب پخته شوند آنها را حرارت دهید. 
• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید. 
• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید. 
• نعناهای خرد شده و دانههای انار را به مخلوط اضافه کنید. 
• روی سالاد را با پیازچههای خرد شده تزیین کنید. 
ارزش غذایی: 
کالری: 272 
چربی کل: 12 گرم 
چربی اشباع شده: 1.7 گرم 
کلسترول: 0 میلیگرم 
کربوهیدرات: 33.2 گرم 
فیبر رژیمی: 5.9 گرم 
قند: 9.6 گرم 
پروتئین: 11.8 گرم 
            
            
            
                کدخبر:2946منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و نهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2946.aspx