روش تهیه پای گوشت


خوراک یا پای گوشت، از انواع غذاهای جدید است که طرفداران بسیاری هم دارد و معمولا آن را به عنوان پیش غذا سرو می کنند.


مواد اولیه:

آرد - 500 گرم
شیر - یك پیمانه
نمك - نصف قاشق سوپخوری
خمیر ترش - یك قاشق سوپخوری
روغن مایع - یك قاشق سوپخوری
شكر - یك قاشق سوپخوری

مواد میانی:

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
قارچ تفت داده شده 250 گرم
جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
گرد سیر و آویشن نصف قاشق مرباخوری
فلفل‌دلمه‌ای نصف پیمانه
هویج پخته شده یك عدد
گوجه فرنگی خرد شده یك پیمانه
سیب‌زمینی متوسط پخته شده یك عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه



طرز تهیه:

شیر را گرم كرده، نمك و خمیرترش را اضافه می‌كنیم، یك دقیقه صبر می‌كنیم تا خمیرترش برسد. سپس به خمیر رسیده، روغن مایع و نمك افزوده و آرد را اضافه می‌كنیم تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر دستمال تمیز خشك می‌اندازیم، 45 دقیقه زمان لازم دارد تا خمیر آماده شود.



طرز تهیه‌ موادمیانی:

گوشت چرخ كرده را آماده وسایر مواد را به آن می‌افزاییم .از خمیر داخل قالب‌های گوشت‌ پای باز كرده مواد را داخلش قرار می‌دهیم وكمی پنیر رویش ریخته و در فر طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌پزیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن
کدخبر:2987منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ اول بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-2987.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر