دستور آسان تهیه رولت گوشت


رولت گوشت از انواع غذاهایی است که با گوشت تهیه می شود و خوشمزه نیز هست.

مواد اولیه:

    گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
    تخم‌مرغ چهار عدد
    پودرسوخاری یك پیمانه
    زرشك دو قاشق غذاخوری
    شیر نصف پیمانه
    رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
    بیكینگ‌پودر یك قاشق چایخوری
    جعفری خرد شده یك قاشق سوپخوری
    زعفران و نمك به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پودر سوخاری، تخم‌مرغ، بیكینگ‌پودر، شیر، نمك و زعفران را هم زده و گوشت چرخ‌كرده را با آن مخلوط می‌كنیم سپس جعفری، زرشك و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه می‌كنیم. یك قالب مستطیل شكل را چرب كرده و مواد مخلوط شده را درون قالب ریخته و با دمای 150 درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار می‌دهیم تا طلایی شوند. پس از آن، رولت را در سینی برگردانده و برش می‌زنیم.

نکته: رولت گوشت معمولاً به گونه دیگری نیز تهیه می شود. ما در این دستور غذا، روش ساده و آسان رولت گوشت را آموزش دادیم.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ بهمن
کدخبر:3006منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سوم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3006.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر