آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان


بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می‌کند.

به گزارش لقمه، بادمجان از بروز عفونت جلوگیری می‌کند. بادنجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می‌کند. همچنین منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس، ویتامین‌های B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوری‌ شده یا آب‌ پز آن اغلب در رژیم‌های لاغری استفاده می‌شود. 

پتاسیم و اسید فولیک بادنجان از بروز فشار خون و بیماری‌های قلبی ـ عروقی جلوگیری می‌کند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است.نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی و ویروسی محافظت می‌کند.

از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی مفید است. مصرف بادنجان گرفتگی رگ‌ها را باز می‌کند و افراد را از سکته قلبی حفظ می‌کند.


در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن
کدخبر:3017منبع:آرمانتاریخ انتشار:۱۳۹۱ چهارم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3017.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر