همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان، اما به این سادگی که فکر میکنید نیست.بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟
به گزارش لقمه، راه صحیح خوردن میوهها این است که میوهها را بعد از مصرف غذا نخورید. میوهها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است.اگر آنها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت؛ بدنتان را با مقدار زیادی انرژی پُر میکنند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود.
برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید؛ تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده و روده تان شود، اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری میشود. در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود، به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند. پس لطفا میوههای خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعدههای غذاییتان میل کنید.شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که هر زمان که هندوانه میخورم، غذا بالا میآید، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره؛ در حقیقت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معدهتان خالی است. میوهها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا میآورید.
میوه مهمترین خوراک
سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودیهای سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید.
باتوجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، باید بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوهها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند؛ چرا که همه میوهها در بدن قلیایی میشوند.
اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد.
زمانی که نیاز دارید که آبمیوه بنوشید فقط آبمیوه تازه بنوشید. اگر باید آبمیوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام قورت دهید، چرا که باید اجازه دهید که آبمیوه با بزاق دهانتان قبل از قورت دادن آن کاملا ترکیب شود. اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است.
میوههای پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوهها را دریافت نخواهید کرد، تنها مزه شان را دریافت میکنید و در واقع پختن، تمام ویتامینها را از بین میبرد.
میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه میوه بگیرید. به مدت 3 روز فقط میوه بخورید، و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.
کیوی: معدن ویتامین ها
این میوه کوچک اما بسیار مقوی منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامینای و فیبر است. حجم ویتامین سی این میوه دو برابر حجم ویتامین سی پرتقال است.
سیب: پزشک شما
روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند. اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور ) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل میبخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند.
توت فرنگی: میوه محافظ
توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوهها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
پرتقال: دارویی شیرین
مصرف روزانه 2 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد، کلسترول را کم میکند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.
هندوانه: تسکین دهنده تشنگی
از 92% آب تشکیل شده است. همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک میکند. همچنین هندوانه اصلیترین منبع لیکوپین است که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین سی و پتاسیم هستند.
انبه: بالاترین ویتامین سی
آنها بهترین برندگان برای داشتن بالاترین میزان ویتامین سی هستند. این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشمها مفید میباشند.