روش تهیه آدانا كبــاب؛ خویشاوند نزدیک کباب کوبیده


خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه.

مواد لازم برای 8 سیخ:

گوشت: یک کیلوگرم
پیاز رنده شده و آب گرفته: 200 گرم
نمک: 15 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد نگینی
زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری



روش تهیه:

گوشت، پیاز و نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. هر 120 گرم مایه کباب را به یک سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

نکات:

1 - گاهی در آدانا كباب، یكی، دو حبه سیر رنده شده اضافه می‌شود.


2 - آدانا كباب از كوبیده ایرانی بزرگ‌تر است و مقدار بیشتری گوشت به سیخ كشیده می‌شود.


3 - نوعی رب از فلفل قرمز شیرین در تركیه تهیه می‌شود كه اگر در دسترس‌تان بود، یك قاشق غذاخوری از آن را به مایه گوشت اضافه كنید و از طعم آن لذت ببرید.


4 - آدانا كباب را به جای چلو با خوراكی مركب از بلغور و گوجه‌فرنگی كه گاهی بسیار تند است، سرو می‌كنند.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
کدخبر:3083منبع:آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۱ هشتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3083.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر