نایلکسهای بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو ارائه شد.
به گزارش لقمه، قائم کیانیان مجری طرح نایلکسهای جادویی برگرفته از گیاه آلوئه ورا گفت: نایلکسهای بسته بندی با آخرین تکنولوژی روز دنیا برگرفته از عصاره گیاه آلوئه ورا در مقیاس نانو در ساختار پلیمری آن است.
وی افزود: این محصول با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی در حوزه فناوری تهیه شده و دارای EC مارک اروپا و گواهیهای تست محصول از انستیتو پاستور ایران است.
کیانیان ادامه داد: همچنین این محصول تحت لیسانس UNIPLAST ترکیه است.
مجری این طرح اظهار داشت: این محصول با توجه به داشتن فرمولاسیون d2w دارای قابلیت تجزیه پذیری و سازگاری با محیط زیست است.
وی گفت: این محصول با فرمولاسیون عبور گزینشی گازهای اتمسفری از روزنه بسته بندی بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده میتواند ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد که این تکنولوژی تنها در انحصار 4 کشور در دنیا است.
به گفته کیانیان، نایلکسهای جادویی ماندگار مواد غذایی را بین 3 تا 5 برابر افزایش میدهد.
وی افزود: این نایلکس قابل استفاده برای تمام میوهها، سبزیجات و انواع نان است و تا زمانیکه نایلکسها پاره نشوند میتوان آنها را شست و به طور مجدد استفاده کرد.
کیانیان عنوان کرد: از این نایلکسها در مسافرت، بیمارستانها، رستورانها، ورزشگاهها، اردو، پادگانها، ندامتگاهها، مراکز تفریحی، بازارهای میوه و تره بار، صنایع بستهبندی، کشاورزی، سردخانهها و غیره میتوان استفاده کرد.
وی با اشاره به مزیتهای این نایلکس گفت: حفظ تازگی و ارزش مواد غذایی، میوهها و سبزیجات، افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی از 3 تا 5 برابر، جلوگیری از کپک زدگی و تغییر طعم نان، سازگار با محیط زیست و تجدید پذیر، برگرفته از تکنولوژی تراوا بر پایه عصاره آلوئهورا، فاقد هر گونه مواد شیمیایی و نگهدارنده و جلوگیری از ایجاد باکتری در طولانی مدت از مزایای این نایلکسهاست.
وی افزود: این محصول برای بسته بندی تمام محصولات کشاورزی اعم از سبزیجات، میوهها، استفاده در سردخانهها برای افزایش ماندگاری مواد غذایی استفاده میشود و ماندگاری عمر گل و گیاهان برای انتقال و جابجایی و صادرات را بالا میبرد.
کیانیان ادامه داد: استفاده در بخش نگهداری نانهای صنعتی، نگهداری مواد غذایی آماده اعم از سالاد، جوانه گندم و غیره نیز از دیگر مزایای این طرح است.