طرز پخت پیتزا سبزیجات در خانه


این پیتزا یک وعده ناهار یا شام سبک با میزان پنیر بسیار پایین است و از هیچ نوع سس و یا ماده دیگری که افزودنی‌های خوراکی داشته باشد استفاده نشده است. همچنین پنیر آن کم است تا طعم سبزیجات به خوبی حس شود. پنیر سفید فتا و قارچ نیز به عنوان پروتئین اصلی این پیتزا هستند.

مواد لازم:

     خمیر پیتزا: 150گرم
     روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
     قارچ: 200گرم 
    پیاز خلالی شده: 1عدد
     زیتون حلقه شده: 100گرم 
    پنیر سفید فتا: 100گرم 
    کلم بروکلی: 100گرم 
    بادمجان سرخ شده تکه‌ای: 200گرم 
    نخود فرنگی پخته: 100گرم 
    هویج پخته نگینی: 50گرم 
    پنیر موتزارلا: 50 گرم 
    پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
     پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز،  پاپریکا:   به میزان لازم

 

روش تهیه:

کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک برس چرب کنید. سپس خمیر را باز کرده. برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده کنید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس خمیر را در دو بخش در نظر بگیرید برای یک بخش از مخلوط بادمجان تکه ای و سبزیجاتی همچون  ذرت و یا هویج استفاده نمایید. کلم بروکلی را روی خمیر به صورت ایستاده بچینید.

در بخش دیگر ابتدا پیاز را بریزید و سپس روی آن را تکه های پنیر فتا بگذارید و زیتون بریزید. در این بخش نیز از سبزیجات استفاده کنید.  در نهایت روی کل کار را کمی پنیر پیتزا بریزید. پیتزا را در فر 200 درجه فقط برای 10 دقیقه قرار دهید.فر باید از پیش گرم شده باشد.

نكته:

در این پیتزا حتما تاکید می‌کنم که از پنیر کمی استفاده کنید  تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن
کدخبر:3110منبع:آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3110.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر