این پیتزا یک وعده ناهار یا شام سبک با میزان پنیر بسیار پایین است و از هیچ نوع سس و یا ماده دیگری که افزودنیهای خوراکی داشته باشد استفاده نشده است. همچنین پنیر آن کم است تا طعم سبزیجات به خوبی حس شود. پنیر سفید فتا و قارچ نیز به عنوان پروتئین اصلی این پیتزا هستند.
مواد لازم:
خمیر پیتزا: 150گرم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
قارچ: 200گرم
پیاز خلالی شده: 1عدد
زیتون حلقه شده: 100گرم
پنیر سفید فتا: 100گرم
کلم بروکلی: 100گرم
بادمجان سرخ شده تکهای: 200گرم
نخود فرنگی پخته: 100گرم
هویج پخته نگینی: 50گرم
پنیر موتزارلا: 50 گرم
پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
پودرارگانو، آویشن، فلفل قرمز، پاپریکا: به میزان لازم
روش تهیه:
کف قالب پیتزا را با کمی روغن زیتون و به کمک برس چرب کنید. سپس خمیر را باز کرده. برای ایجاد چسبندگی به جای سس پیتزا در این دستور از کمی پنیر موتزارلا استفاده کنید. پودر پنیر را روی خمیر پاشیده و سپس خمیر را در دو بخش در نظر بگیرید برای یک بخش از مخلوط بادمجان تکه ای و سبزیجاتی همچون ذرت و یا هویج استفاده نمایید. کلم بروکلی را روی خمیر به صورت ایستاده بچینید.
در بخش دیگر ابتدا پیاز را بریزید و سپس روی آن را تکه های پنیر فتا بگذارید و زیتون بریزید. در این بخش نیز از سبزیجات استفاده کنید. در نهایت روی کل کار را کمی پنیر پیتزا بریزید. پیتزا را در فر 200 درجه فقط برای 10 دقیقه قرار دهید.فر باید از پیش گرم شده باشد.
نكته:
در این پیتزا حتما تاکید میکنم که از پنیر کمی استفاده کنید تا طعم واقعی سبزیجات بر پنیر قالب شود.