گیاه آلوورا (aloe vera) حاوی مشتقات هیدروکسی آنتراسن و ویتامین های A ، B و C است و از جمله خواص دیگر این گیاه، ضد ورم بودن، ضد میکروب بودن، التیامبخش بودن و ضد آفتاب و ضد سوختگی بودن آن است.
مواد لازم:
آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده: یك كیلوگرم
شكر: یك كیلو گرم
آب: 700 گرم
اسانس آلوورا: 2 قطره
آبلیموی تازه: یك قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1 - آلوورا را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد كنید.
2 - آلوورای خرد شده را به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید.
3 - بعد از اینكه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و 200 گرم از شكر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید تركیب شكر و آلوورا به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
4 - تركیب شكر و آلوورا را روی حرارت بالا قراردهید تا جوش بیاید. بعد از اینكه به جوش آمد به مدت 35 تا 40 دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت 35 تا 40 دقیقه دیگر بجوشد.
5 - 800 گرم باقیمانده از شكر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و 700 گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شكر كاملا در آب حل شود.
6 - سپس تركیب آب و شكر را روی حرارت بگذارید تا زمانی كه به نقطه جوش برسد.
7 - هنگام جوشیدن كف شكر سطح آب میآید كه باید آنها را با یك قاشق بردارید.
8 - حرارت گاز را ملایم كنید و اجازه دهید به مدت یك ساعت همینطور بجوشد.
9 - وقتی كه تركیب كمی غلیظ شد آلوورا و شكری را كه قبلا پختهاید روی شربت بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه كنید.
10 - مربای شما آماده است فقط اجازه دهید كه كاملا خنك شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه كنید.
نكته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا كنید میتوانید وانیل را جایگزین آن كنید.