روش تهیه كوفته كبابی گوشت و مرغ


برای تهیه این غذا باید دو دستورالعمل را رعایت كنید.

مواد لازم برای مرغ:                                         

سینه مرغ قطعه‌قطعه شده به شكل تصویر

 

طرز تهیه:

 ابتدا سینه‌مرغ را پخته و آن را مانند تصویر قطعه‌قطعه ‌كنید، البته مرغ را نیم‌پز كنید.

 

 مواد لازم برای كوفته گوشت:                                  

روغن چهار قاشق سوپخوری 

پیاز رنده شده  یک پیمانه 

خمیر نان سفید یا بربری  یک پیمانه 

تخم‌مرغ یك عدد 

شیر  یک پیمانه 

شكر دو قاشق مرباخوری 

نمك یك و نیم قاشق مرباخوری 

گوشت چرخ شده 500 گرم 

فلفل سیاه  یک قاشق چایخوری

 

 

 طرز تهیه:

ابتدا نان سفید را در شیر خیس كرده، مدت پنج دقیقه بگذارید تا بماند. سپس تخم‌مرغ را خوب بپزید، بعد نان و شیر خیس شده، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، شكر، ادویه و گوشت را با هم مخلوط كرده و به صورت خمیر در آورید، روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن سرخ ‌كنید. (توجه داشته باشید، پیاز را در مایه گوشت نریزید، آن را جداگانه سرخ كنید) وقتی كه سرخ شد، گلوله‌های گوشت را در روغن بگذارید تا كمی سرخ شود.

 

مواد سس:

روغن دو قاشق سوپخوری 

آرد سه قاشق سوپخوری 

شكر یك قاشق مرباخوری

نمك یك قاشق مرباخوری 

فلفل سیاه  به دلخواه

آب یك فنجان

رب گوجه  نصف پیمانه

 

طرز تهیه سس:                                           

 ابتدا روغن را داغ كرده، آرد را در آن بریزید و بگذارید كمی طلایی شود، سپس آب، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید، وقتی جوش آمد رب گوجه را، آهسته آهسته با آن مخلوط كنید.

 

به سیخ كشیدن كباب:

چند سیخ چوبی بردارید، كوفته‌ها را از یك طرف به سیخ بكشید. می‌توانید فلفل سبز هم به همراه آن به سیخ بكشید، نصف طرف دیگر سیخ را مرغ پخته و یكی در میان، ساقه كرفس هم اضافه كنید.(مانند تصویر) سپس سیخ چوبی را روی شعله بگذارید. وقتی كه احساس كردید، كباب كاملا پخته شد، از روی شعله بردارید و روی كوفته‌ها را سس بریزید و دوباره روی شعله به مدت یك دقیقه بگذارید، این كباب بسیار خوشمزه است.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۱ بهمن
کدخبر:3119منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ يازدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3119.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر