طرز تهیه پاناكوتای شكلاتى خوشمزه


پاناکوتای شکلاتی، دسر و شیرینی خوشمزه ای است که نام ان از مجموعه شام ایرانی و خانه رامبد جوان به زبان ها افتاد. بد نیست آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:

     پودر كاكائو: 4 قاشق سوپ‌خوری
     شیر: یک دوم پیمانه
     خامه: 600 گرم
     ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
     شكر: 150 گرم
     وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

 

روش تهیه:

1- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.

2- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.

 3- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.

4- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.

5- مواد را در قالب چرب شده بریزید و به‌مدت3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد، سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.

نكته: ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی یا توت فرنگی و تمشک تزیین کنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ بهمن
کدخبر:3133منبع:مجله آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3133.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر