محققان استرالیایی دریافتند که شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 50 درصد کاهش میدهد.
به گزارش لقمه، تحقیقات جدید محققان دانشگاه کورتین در استرالیا نشان داد که زنانی که به نوزادان خود حداقل به مدت 12 ماه شیر میدهند به میزان قابل توجهی از خطرات سرطان تخمدان جلوگیری میکنند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، تحقیقات دانشگاه کورتین آنچه را در مورد اثرات مفید تغذیه با شیر مادر در مادران شناخته شده است را عمومیت داده است.
محققان گفتند: در این تحقیقات در گوانگژو و چین اطلاعات تعدادی از کودکانی را که با شیر مادر که مبتلا به سرطان تخمدان بودند از میان 493 بیمار در 472 بیمارستان جمع آوری و کنترل کردند.
محققان گفتند: بروز کمتر سرطان تخمدان در چین نشان میدهد عواملی وجود دارد که این بروز را کاهش میدهد.
محققان افزودند که این تحقیق اطلاعات بیشتری به تحقیقات محدود کشورهایی که حوادث کمی مرتبط با این بیماری دارند و این تحقیق جزئیات بیشتری درباره متغیرهای شیردهی که مرتبط با کاهش خطر سرطان تخمدان است، ارائه میدهد.
این تحقیقات نشان داد که تغذیه با شیر مادر تخمک گذاری را به تاخیر میاندازد و بطور موثر نشان داد که تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 50 درصد کاهش میدهد و افزون بر آن 20 ماه شیردهی میتواند همان اثر را داشته باشد.