کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید!


خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مواد قندی و چربی وجود دارد تاثیر کمتری بر استحکام استخوان ها باقی می گذارند.
به گزارش لقمه، بررسی ها نشان می دهند ؛مصرف شیر و ماست کم چرب سبب جذب بیشتر پروتئین، کلسیم و ویتامین دی در استخوان ها و بدن می شوند.

در حال حاضر یکی از بالاترین آمارهای مرگ و میر مربوط به شکستگی های استخوانی در افراد سالمند است.

نتایج نشان می دهند، مصرف مواد لبنی به خصوص شیر و ماست کم چرب سبب جذب کلسیم و ویتامین در بافت استخوانی می شود و دوران سالمندی خوبی را عاری از هرگونه شکستگی برایمان رقم می زند.
در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۵ بهمن
کدخبر:3150منبع:باشگاه خبرنگاران جوانتاریخ انتشار:۱۳۹۱ پانزدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3150.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر