روش تهیه کباب فرانسوی


کباب فرانسوی هم نوعی کباب است که تهیه آن خالی از لطف نیست.

مواد اولیه:

    گوشت فیله گوساله برای هر نفر 300 گرم
    پیاز یك عدد
    تره‌فرنگی شش عدد
    هویج دو عدد
    روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل به میزان لازم
    لیمو و فلفل دلمه‌ای برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

گوشت را به قسمت‌های مساوی و مكعبی شكل بریده و در مخلوط پیاز، روغن زیتون، نمك و فلفل به مدت دو ساعت می‌خوابانیم. سپس با سیخ چوبی یا فلزی به صورت یكی در میان همراه با تره‌فرنگی كباب ‌كنید.

برای دورچین می‌توانید از هویج، فلفل دلمه‌ای و لیمو استفاده كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن
کدخبر:3163منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ شانزدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3163.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر