روش تهیه گراتن مرغ دودی؛ غذایی اسپانیایی


گراتن مرغ نوعی خوراک خوشمزه اسپانیایی است که با ذائقه ایرانی ها هم سازگار است.

مواد لازم:

     مرغ دودی: 250 گرم

     سیب زمینی ریز: 4 عدد

     کره آب شده: 25 گرم

      کره گیاهی: 25 گرم

      پیاز متوسط: یک عدد،‌ ساطوری

      سیر: یک حبه،‌ ساطوری

      آرد: یک قاشق غذاخوری

      شیر: 300 میلی‌لیتر

     جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری

      نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

روش تهیه

1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،‌یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.

2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده‌اید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.

3 - سیب‌زمینی‌ها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقه‌های سیب‌زمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلم‌مو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب‌زمینی برشته و طلایی شود.

 

نکات

1 - به جای مرغ می توانید از ماهی دودی استفاده کنید.

2 - ضخامت ورقه‌های سیب‌زمینی باید حدود یک میلیمتر باشد.

3 - برای غنی‌تر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آب‌پز استفاده کنید.


 

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن
کدخبر:3164منبع:مجله آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۱ هفدهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3164.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر