تورتیا باربیکیو می تواند به عنوان پیش غذا مصرف شود.
مواد لازم:
سس باربیکیو: یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز تند: یک هشتم قاشق سوپ خوری
سرکه سیب: یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز شیرین: یک هشتم قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
قارچ: یک دوم پیمانه
زنجبیل: یک هشتم قاشق چایخوری
پیازداغ: یک دوم پیمانه
دارچین: یک هشتم قاشق چایخوری
نان تورتیلا یا نان پیتا: 8 عدد
پودر میخک و بادیان: هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری
پنیر پیتزا در صورت دلخواه
جوزهندی: بسیار کم
شکر قهوهای: یک قاشق سوپ خوری
سس استیک: 2 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
1 - برای تهیه سس باربکیو همه مواد را با هم مخلوط کنید.
2 - قارچ را با آبلیمو و روغن روی حرارت تند تفت دهیدتا کاملا پخته و سفید شود.
3 - رب را تفت دهید تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود. سپس پیاز داغ و قارچ و ادویه جت را بیفزایید. بگذارید تا برای 2 دقیقه مواد با حرارت کم مزه دار شوند.
4 - نان تورتیلا یا نان پیتا را گرم کنید و سپس از مواد لای آنها ریخته و به همراه سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید. می توانید برای طعم بیشتر از پنیر پیتزا نیز استفاده نمایید.
نکته سلامت: اگر از مشکلات تنفسی به خصوص در هوای آلوده رنج میبرید، زنجبیل را فراموش نکنید. چرا که هم کاهشدهنده التهاب است و به بهبود گردش خون در بدن شما کمک میکند و هم در روزهای آلوده نمیگذارد دچار تنگی نفس شوید.