یكی از لذیذترین موادی كه خیلی هم بابطبع گیاهخواران است؛ توفو یا پنیر لوبیا است. توفو از شیر سویای بسته شده به دست میآید و پس از قالبزنی، بستهبندی میشود. پنیر توفو كالری پایین، آهن بالا، كلسترول كم و املاح قابلتوجهی داشته و جزء مواد غذایی سالم محسوب میشود.
چندسالی است كه توفو با طعم و كیفیتی قابل قبول در ایران تولید میشود و تهیه آن برای همه امكانپذیر است.
مواد لازم برای 4 نفر:
توفو: 400گرم، خرد شده
كدوی متوسط: 2عدد، خرد شده
فلفلدلمهای سبز: یك عدد، خرد شده
فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خرد شده
فلفل دلمهای زرد: یك عدد، خرد شده
روغن كنجد: یكچهارم پیمانه
سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
سیر: 2حبه، ساطوری شده
فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
همه مواد را در مخلوط روغن كنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یكی در میان به سیخ كشیده و كباب كنید.
نكات:
1- توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین كه روی آن برشته شد آماده خوردن است.
2- مایه طعمدهنده كباب را به سلیقه خود عوض كنید.
3- به جای توفو از هالومی یا پنیركبابی كه در بازار موجود است، میتوان استفاده كرد.