در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
به گزارش لقمه دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگویی توصیه هایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :
- مقدار گوشت كمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به كار ببرید.
- ماكارونی و نانهای سبوسدار را كه فیبر بیشتری دارند به سایر ماكارونیها و نانها ترجیح بدهید.
- همبرگر، شنیسل، كوكو، بادمجان و كتلتها را بعد از سرخكردن، با دستمال یا كاغذهای تمیز روغنگیری كنید.
- به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده كه دارای مقدار زیادی نمك هستند از سوپهای تازه و كمنمك خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده كنید.
- از پنیر پیتزا كه چربی زیادی دارد كمتر استفاده كنید.
- در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید.
- به جای سرخ كردن موادغذایی، از روش بخارپز و آبپز كردن، پوره كردن (برای سیبزمینی) یا تنوری كردن (برای سیبزمینی و بادمجان) استفاده كنید.