جعفری در بسیاری از کشورها از جمله کشورهای مدیترانه ای کشت می شود. هر ۱۰۰ گرم از این گیاه حاوی ۱۶۶ میلی گرم ویتامین است که ۳ برابر ویتامینی است که در یک پرتقال ۲۸گرمی وجود دارد. این گیاه منبع غنی ماده معدنی لازم برای رشد از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم و منگنز است.
*مخلوطی از آب جعفری، کمی آب لیمو و آب، بدن را پاک سازی می کند.
این نوشیدنی سرشار از ویتامین C است و به درمان بیماری های مختلف از جمله آرتریت و روماتیسم کمک می کند.
*کبودی را درمان می کند. کافی است برگ های له شده جعفری را روی قسمت های موثر قرار دهید تا کبودی و ورم کاهش یابد.
*مدر است و باکتری های عفونت زا را دفع می کند. نوشیدن ترکیب آب زغال اخته و آب جعفری برای افراد مستعد به عفونت مثانه مفید است.
*با افزایش انقباض رحمی، دردهای قاعدگی را کاهش می دهد. مصرف دم کرده آن، احتباس آب را کاهش می دهد.