طرز پخت پاستا با سس سالسا


پاستا و ماکارونی از انواع غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارند. پاستا با سس سالسا یک غذای ایتالیایی است که روش تهیه آن را در زیر می خوانید.

مواد اولیه:

پاستا (ماكارونی) 400 گرم

سس سالسا دو پیمانه

 كره 100 گرم

 نمك و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستا:

پاستا را در آب جوش ریخته و به آن نمك اضافه می‌كنیم. پس از 15-10 دقیقه آبكش كرده مجددا داخل قابلمه می‌ریزیم. كره، نمك و فلفل را افزوده كمی تفت می‌دهیم. سپس سس را به پاستا اضافه و سرو می‌كنیم.

 

مواد لازم برای سس سالسا:

گوجه‌فرنگی خرد و فیله شده دو پیمانه

پیازچه خرد شده نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده نصف عدد

آب لیمو ترش سه قاشق سوپخوری

نمك به میزان لازم

گشنیز خرد شده یك پیمانه

فلفل قرمز و  سبز تند دو عدد

 

طرز تهیه سس سالسا:

سس سالسا یكی از معروف‌ترین سس‌های آمریكای لاتین است كه به رنگ‌های سرخ و سبز تهیه می‌شود. مردم مكزیك از طرفداران این سس تند هستند و در اكثر غذاهایشان از آن استفاده می‌كنند.

گوجه‌فرنگی را روی حرارت قرار می‌دهیم تا نرم شود. پس از خنك شدن، باقی مواد را با آن مخلوط كرده و روی ظرف را پوشانده به مدت یك ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود.

 

در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۲۷ بهمن
کدخبر:3238منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هفتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3238.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر