دستور و روش تهیه پاستا مارگاریتا


این دستور غذای ایتالیایی برای 3 نفر و زمان آماده سازی آن 40 دقیقه خواهد بود.

مواد لازم:

پاستا 3 پیمانه

خامه 3 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ

جعفری خرد شده 100 گرم

شیر 50 میلی لیتر

پنیر پارمژان 1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر و سرکه بالزامیک به مقدار دلخواه

 

دستور تهیه:

ابتدا پاستا را در قابلمه آبجوش می جوشانیم تا نرم شوند 10 تا 12 دقیقه مناسب است، در ظرف دیگر گوجه های نگینی خرد شده و جعفری را با روغن و سرکه و نمک و پودرسیر و کمی فلفل مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پاستا ها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم، در یک قابلمه بزرگ شیر را کمی گرم کرده و خامه را اضافه می کنیم و به آن پودر سیر و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم بعد از آنکه خوب گرم شد پاستا ها را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم و خیلی سریع پنیر را اضافه می کنیم و مخلوط گوجه را با مقدار کمی از سرکه و روغن اضافه می کنیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ جمعه ۲۷ بهمن
کدخبر:3239منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و هفتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3239.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر