روش تهیه سالاد ماکارونی


این سالاد بسیار آسان تهیه می شود و بسیار هم لذیذ است.

مواد لازم:

فیله مرغ و یا کالباس: نیم کیلو

ماکارونی: نیم کیلو

هویچ متوسط: 3 تا 4 عدد

کاهوی سالاد : 1 عدد

کنسرو ذرت و یا ذرت بخارپز شده: 1 عدد 250 گرمی

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز و نمک و فلفل: به مقدار کافی


طرز تهیه

ماکارونی ها را می پزیم و پس از پختن داخل آبکش می ریزیم سپس هویچ ها را پاک کرده و رنده می کنیم. کاهوی سالاد را به قطعات کوچک بریده و همه را داخل ظرف بزرگی ریخته و ذرت ها را داخل آبکش می ریزیم تا بعد از گرفته شدن آبش آن را نیز مخلوط بقیه مواد می کنیم. فیله مرغ را آب پز کرده (البته نمک و ادویه دلخواه خودتان را فراموش نکنید که به آن اضافه کنید) و پس از پخته شدن فیله مرغ آن را به قطعات کوچک می بریم و با مواد مخلوط می کنیم. البته شما بجای فیله مرغ می توانید از کالباس هم استفاده کنید.

به مقدار 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به سالاد اضافه کرده و به مقدار دلخواه به آن سس مایونز و فلفل سیاه و نمک می زنیم. برای این سالاد از انواع سس های دیگر هم می توانید استفاده کنید؛ البته برخی هم از ماست چکیده به جای سس استفاده می کنند.

در تاریخ ۱۳۹۰ دوشنبه ۶ تير
کدخبر:328منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ ششم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-328.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر