این سالاد بسیار آسان تهیه می شود و بسیار هم لذیذ است.
مواد لازم:
فیله مرغ و یا کالباس: نیم کیلو
ماکارونی: نیم کیلو
هویچ متوسط: 3 تا 4 عدد
کاهوی سالاد : 1 عدد
کنسرو ذرت و یا ذرت بخارپز شده: 1 عدد 250 گرمی
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز و نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه
ماکارونی ها را می پزیم و پس از پختن داخل آبکش می ریزیم سپس هویچ ها را پاک کرده و رنده می کنیم. کاهوی سالاد را به قطعات کوچک بریده و همه را داخل ظرف بزرگی ریخته و ذرت ها را داخل آبکش می ریزیم تا بعد از گرفته شدن آبش آن را نیز مخلوط بقیه مواد می کنیم. فیله مرغ را آب پز کرده (البته نمک و ادویه دلخواه خودتان را فراموش نکنید که به آن اضافه کنید) و پس از پخته شدن فیله مرغ آن را به قطعات کوچک می بریم و با مواد مخلوط می کنیم. البته شما بجای فیله مرغ می توانید از کالباس هم استفاده کنید.
به مقدار 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به سالاد اضافه کرده و به مقدار دلخواه به آن سس مایونز و فلفل سیاه و نمک می زنیم. برای این سالاد از انواع سس های دیگر هم می توانید استفاده کنید؛ البته برخی هم از ماست چکیده به جای سس استفاده می کنند.