معاون غذای سازمان غذا و دارو تاکید کرد:« نشان ایمنی و سلامت به محصولاتی اعطا می شود که هم از لحاظ ایمنی و هم از لحاظ سلامت و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری های غیرواگیر استانداردهای بالا را داشته باشند.»
دکتر بهروز جنت در گفت و گویی گفت:«طرح نشان ایمنی و سلامت از سال 85 طراحی شد که نهایتا با موافقت وزیر وقت در ابتدای سال 86 به صورت نمادین از آن پرده برداری شد و اساس و فلسفه اعطای این نشان به این صورت است که تمام صنایع تولیدی در کشور دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند و این پروانه به معنای آن است که از حداقل کیفیت و استانداردهای جهانی برخوردار هستند پس شرکت هایی که توانایی دستیابی به استانداردهای بالا را دارند به این نشان دست می یابند.»
وی ادامه داد:«برخی از همکاران از فلسفه طراحی این نشان اطلاعی ندارند و به صورت تک بعدی در خصوص آن اظهار نظر می کنند و اگر تاریخچه آن را بررسی کنند متوجه می شوند که نشان ایمنی و سلامت به محصولاتی اعطا می شود که هم از لحاظ ایمنی و هم از لحاظ سلامت و ارتقای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری های غیرواگیر استانداردهای بالا را داشته باشند.»
دکتر جنت یادآور شد:« از جمله شرایطی که جهت اعطای نشان ایمنی و سلامت به شرکت ها لحاظ می شود کم کالری بودن محصولات برای پیشگیری از دیابت و کاهش بیماری های قلبی و عروقی است همچنین تحت کنترل قرار دادن اسیدهای چرب ترانس، کاهش سدیم برای جلوگیری از افزایش فشار خون و محصولاتی که حاوی پروبیوتیک ها و پروبایوتیک ها هستند تا به ارتقای سلامتی افراد کمک کند.»
معاون غذای سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد:«نشان ایمنی و سلامت براساس شرایط زمانی سالیانه به شرکت هایی که ایمنی و سلامت را رعایت و تضمین می کنند اهدا می شود.»