آشنایی با روش تهیه آب نبات پنیری نعنایی


آب نبات پنیری نعنایی را در دهان بگذارید آب می‌شود.

زمان تهیه: دو ساعت و نیم

مواد لازم برای حدود 100 قطعه آب نبات:

پنیر خامه‌ای: 85 گرم،‌ نرم شود

کره: یک قاشق غذاخوری، نرم شود

پودر قند: سه پیمانه

اسانس نعنا: 2 قطره

رنگ غذایی خوراکی: (اختیاری)

طرز تهیه:

• درون کاسه بزرگی، پنیر خامه‌ای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید.

• اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید.

• مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده، سپس آن‌ها را درون پودر قند بغلطانید.

• آب نبات‌ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آن‌ها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید.

• بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آن‌ها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید.

نکته:

• آب نبات پنیری نعنایی را می‌توانید درون قالب‌های مختلف به اشکال گوناگون در‌آورید.



ترجمه: شهره فرجی

در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
کدخبر:3303منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3303.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر