آب نبات پنیری نعنایی را در دهان بگذارید آب میشود.
زمان تهیه: دو ساعت و نیم
مواد لازم برای حدود 100 قطعه آب نبات:
پنیر خامهای: 85 گرم، نرم شود
کره: یک قاشق غذاخوری، نرم شود
پودر قند: سه پیمانه
اسانس نعنا: 2 قطره
رنگ غذایی خوراکی: (اختیاری)
طرز تهیه:
• درون کاسه بزرگی، پنیر خامهای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید.
• اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید.
• مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده، سپس آنها را درون پودر قند بغلطانید.
• آب نباتها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آنها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید.
• بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آنها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید.
نکته:
• آب نبات پنیری نعنایی را میتوانید درون قالبهای مختلف به اشکال گوناگون درآورید.
ترجمه: شهره فرجی