آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری


این نان خیلی راحت و سریع تهیه می‌شود و نیاز به کار سخت ندارد.
مواد لازم برای دو نفر:

آرد ساده: 350 گرم

آرد چند منظوره: 150 گرم

نمک: یک قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: 2 قاشق چای‌خوری

هویج پوست کنده و رنده شده: 150 گرم

گردوی بو داده: 100 گرم

ماست یونانی یا چکیده کم چرب: یک و یک چهارم پیمانه

شیر کم چرب: نصف پیمانه

روش تهیه:

• فر را روی حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• آرد و نمک و جوش‌شیرین را با هم مخلوط کرده سپس گردو، ماست و هویج را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد شیر را تا حدی که مایه نرم و چسبنده‌ای تهیه شود به آن اضافه کنید.

• مایه تهیه شده را درون سطح آردی شده بغلطانید و آن‌ را به شکل توپ‌های تخت درآورید.

• روی آن‌ها چند شیار ایجاد کنید و آن‌ها را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن‌ها بالا بیاید و بپزد حرارت دهید.


ترجمه: شهره فرجی
در تاریخ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
کدخبر:3305منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3305.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر