آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
این نان خیلی راحت و سریع تهیه میشود و نیاز به کار سخت ندارد.
مواد لازم برای دو نفر:
آرد ساده: 350 گرم
آرد چند منظوره: 150 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری
هویج پوست کنده و رنده شده: 150 گرم
گردوی بو داده: 100 گرم
ماست یونانی یا چکیده کم چرب: یک و یک چهارم پیمانه
شیر کم چرب: نصف پیمانه
روش تهیه:
• فر را روی حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• آرد و نمک و جوششیرین را با هم مخلوط کرده سپس گردو، ماست و هویج را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد شیر را تا حدی که مایه نرم و چسبندهای تهیه شود به آن اضافه کنید.
• مایه تهیه شده را درون سطح آردی شده بغلطانید و آن را به شکل توپهای تخت درآورید.
• روی آنها چند شیار ایجاد کنید و آنها را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رویه آنها بالا بیاید و بپزد حرارت دهید.
ترجمه: شهره فرجی
کدخبر:3305منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3305.aspx