آشنایی با روش تهیه نان تافتون خانگی
سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
مواد لازم:
آرد: 350 گرم
بکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
ماست: 150 میلیلیتر (10 قاشق سوپخوری)
مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
پودر قند: یک و نیم قاشق چایخوری
شیر ولرم: 150 میلیلیتر
طرز تهیه:
* ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
* سپس آرد و بکینگپودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.
* سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت 4 ساعت خمیر را استراحت دهید.
* به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و خمیر را درون تابهای که با قلممو چرب کردهاید بیندازید تا دو طرف آن پخته شود.
* نان حاضر است.
کدخبر:3306منبع:هنر آَپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3306.aspx