متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای كنسرو شده كمتر استفاده كنند زیرا اینگونه غذاها در بروز سكته قلبی موثر هستند.
علی عبده كلاه چی در گفت و گویی افزود: استفاده مستمر از چیپس و پیتزا نیز در بروز سكته قلبی موثر است و از این رو، افراد باید بیش از حد از این مواد غذایی استفاده نكنند.
این متخصص قلب و عروق تاكید كرد: استفاده از میوه ها و سبزیجات در سه وعده غذایی برای سلامتی و پیشگیری از بیمارهای قلبی و عروقی موثر است.
عبده كلاه چی، مصرف بادام زمینی، روغن زیتون، كنجد و هسته انگور را به دلیل كاهش قدرت انعقاد پذیری در كاهش سكته قلبی بسیار مفید دانست.
وی گرفتگی سینه، احساس فشردگی، درد و سوزش در سینه بخصوص در وسط سینه را از علائم حملات قلبی برشمرد.
عبده كلاه چی اضافه كرد: وقتی حمله قلبی شدیدتر می شود، درد در قسمت های دیگر از جمله كتف، آرنج و پشت كتف پراكنده می شود اما محل اصلی درد وسط سینه است.