قیمت دل و جگر و قلوه و گوشت گوسفند


رییس اتحادیه دل، جگر و قلوه تهران از افزایش قیمت گوشت گوسفند زنده خبر داد.

به گزارش لقمه، مرتضی حسن‌خانی، اظهار کرد: در حال حاضر گوسفند زنده کیلویی 11 تا 12 هزار تومان و هر کیلو دل، جگر و قلوه کیلویی 35 هزار تومان به فروش می‌رسد.

او ادامه داد: از دلایل افزایش قیمت گوشت می توان به کاهش کشتار، کمبود دام زنده و واردات گوشت اشاره کرد.

وی با اشاره به این که در واردات گوشت، دل و جگر و قلوه به کشور وارد نمی شود یادآور شد: در حال حاضر قیمت ها متغیر است و از این رو نمی توان نرخ مصوبی ارائه داد و فروشگاه ها بنابر قیمت خرید دل و جگر نرخی برای خود در نظر گرفته اند.

حسن‌خانی افزود: قیمت هر سیخ دل و جگر و قلوه در حال حاضر 1500 تا 2000 تومان است.

اظهارات وی در حالی است که اکنون هر سیخ دل و جگر و قلوه و خوئک 1200 تومان و هر سیخ بال 2000 تومان است که در یک ماه گذشته 20درصد افزایش قیمت پیدا کرده‌اند.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۱۲ اسفند
کدخبر:3385منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوازدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3385.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر