اگر این غذا را درست كردید و باب میل خانواده بود در ماه یكبار تهیه كنید، چون بیش از این ممكن است شما را از ادویه متنفر كند، از من گفتن بود و از شما پختن و میل كردن.
ادویه، چاشنی خوشمزهای است در شرق دنیا، در كشور چین و هندوستان ادویه شدیدا مورد توجه است و این چاشنی در ایران هم، طرفداران زیادی دارد. یك بار با شنیدن نام این غذا فكر نكنید كه برنج را باید آب بكشید و با ادویه مخلوط كنید، نه اینطور نیست بلكه با استفاده از سبزی، هویج، كدو، فلفل و چاشنی خوشمزهای مثل ادویه این برنج را برای شما طبخ میكنم.
مواد اولیه:
برنج دو پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خلالشده و جوانه ماش از هر کدام یك پیمانه
هویج و کدو و پیاز خلالشده از هر کدام نصف پیمانه
سویا سس پنج قاشق سوپخوری
خلال بادام تفت داده شده 1/4پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
ادویه كاری یك قاشق سوپخوری
كره 30 گرم
طرز تهیه:
ابتدا سبزیها را جداگانه تفت میدهیم تا سبك شوند. برنج را دم كرده سپس در كره كمی تفت میدهیم. سبزیها را افزوده و با برنج مخلوط كرده، خلال بادام، ادویه و سس سویا را هم افزوده و مجددا خوب مخلوط میكنیم .سپس در ظرف مورد نظر میریزیم.
نكته: میتوان مرغ گوشت یا ماهی هم به این پلو افزود.