غذاهایی که با برنج تهیه می شوند، باب میل بسیاری افراد است و انواع مختلفی هم دارند.
مواد اولیه:
سینه مرغ خرد شده 400 گرم
استاك مرغ سه و نیم پیمانه
برنج قهوهای سه پیمانه
هویج نگینی خرد شده دو عدد
كلم بروكلی و گل كلم خرد شده هر كدام نصف پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده یك عدد
ذرت شیرین 1/3 پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده سه قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را خرد كرده و با كمی نمك و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمهای، ذرت و سپس كلم بروكلی و گل كلم خرد شده را اضافه كنید. در پایان سبزیها را افزوده و برنج را شسته و به سبزیها اضافه كرده و استاك مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم كرده، سپس سرو كنید.
آموزش از خانم شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه