گوشت‌های فرآوری‌ شده خطر مرگ زودرس را تشدید می‌کنند


متخصصان تغذیه در اروپا اظهار داشتند: مصرف گوشت‌های فرآوری شده با افزایش خطر مرگ در میان جوانان ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش لقمه، این متخصصان با بیان اینکه محصولات گوشتی فرآوری شده همچون سوسیس و همبرگر با افزایش خطر مرگ زودرس در افراد ارتباط دارد، اظهار داشتند: در این مطالعه 500 داوطلب از 10 کشور اروپایی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند.


نتایج این آزمایشات نشان داد: مصرف گوشت‌های فرآوری شده احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را در افراد مصرف‌ کننده افزایش می‌دهد.


این متخصصان همچنین دریافتند: مصرف بیش از اندازه گوشت‌های فرآوری شده 72 درصد، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و 11 درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را تشدید می‌کند.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
کدخبر:3474منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۱ نوزدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3474.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر