محققان برزیلی اظهار داشتند: محصولات گوجه فرنگی که به صورت ارگانیک کشت و تولید میشوند، از میزان ویتامین C و لیکوپن بیشتری برخوردارند.
به گزارش لقمه، این محققان برزیلی در بررسیهای خود دریافتند: گوجه فرنگیهایی که به روش ارگانیک کشت میشوند، نسبت به گوجه فرنگیهایی که با روشهای سنتی کشاورزی تولید میشوند حاوی میزان بیشتری از ویتامین C و لیکوپن هستند.
این محققان اظهار داشتند: گوجههای فرنگی که به روش ارگانیک کشت میشوند، از میزان بیشتری از این مواد برخوردارند اما 40 درصد کوچکتر از گوجههایی هستند که به روش کشت سنتی تولید میشوند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، این محققان معتقدند: از آنجایی که این نوع محصولات کشاورزی که به صورت ارگانیک رشد مییابند، تحت شرایط فشار بیشتری هستند، موجب میشود تا به این شرایط واکنش نشان دهند و به تولید بیشتر ویتامین C و لیکوپن منجر شود.