توصیه بهداشتی برای خرید آجیل


معاون مرکز سلامت محیط و کار تأکید کرد: هموطنان باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشان و یا اتومبیل‌هایی كه داخل آن به عرضه انواع آجیل می‌پردازند، خودداری كنند.

به گزارش لقمه، مهندس سید رضا غلامی اظهار داشت: برای اطمینان از سلامت آجیل، باید مدتی آن را دست نگه داشت و در صورتی كه دست رنگی شد نباید آن را خریداری كرد زیرا نشان دهنده استفاده از رنگهای غیر مجاز است.

وی افزود: آجیلهایی كه كرم زده باشد، نم یا رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشند، از مصادیق آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.

غلامی با بیان اینكه هموطنان باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشان و یا اتومبیلهایی كه داخل آن به عرضه انواع آجیل می‌پردازند،خودداری كنند، تاكید كرد: باید آجیلها را از محلهای مشخص، مراكز آجیل‌فروشی ثابت و دارای مجوز آجیل‌فروشی و یا قنادی‌های دارای مجوز تهیه كنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذایی وزارت بهداشت افزود:‌ با وجود این كه مصرف آجیلهای بسته بندی شده و دارای تمامی علائم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است، اما خرید این نوع آجیل، تمامی ملاک های یک خرید مناسب را داراست.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
کدخبر:3480منبع:مهرتاریخ انتشار:۱۳۹۱ نوزدهم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3480.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر