كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!


كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید....
مواد لازم:

آرد برنج: یك پیمانه
كدوحلوایی پخته شده: یك پیمانه
مغز گردو، چرخ شده: یك‌چهارم پیمانه
تخم‌مرغ: یك تا 2 عدد
شكر: یك‌دوم پیمانه
آب یا شیر به اندازه‌ای كه مایه شل شود
گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری
پودر هل: یك قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یك قاشق چای‌خوری
نمك: یك قاشق چای‌خوری
جوش‌شیرین: یك‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1 - كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید.

2 - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخ‌شده، كدوی پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچین و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنید.

3 - تخم‌مرغ‌ها را همراه با جوش‌شیرین بزنید و به مواد اضافه كنید.

4 - از آب یا شیر به مواد اضافه كنید تا مایه شلی به غلظت مایه كوكو درست شود. آن را یكی، دو ساعت بگذارید تا بماند.

5 - از مایه، درون تابه ریخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنید، سپس آن را در ظرف دردار بریزید تا خشك نشود.


در تاریخ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
کدخبر:3496منبع:آشپزی ایده آلتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و يکم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3496.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر