شیر ماهی با سس ترش؛ غذای شب عید خوشمزه


سبزی پلو با ماهی، غذای شب عید ایرانی هاست که هر خانواده ای بنا به سلیقه خودش آن را تهیه می کند.

مواد اولیه:

شیر ماهی 800 گرم
روغن نصف پیمانه
نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم
سماق ساییده شده یك قاشق غذاخوری
زعفران دم‌كرده و آبلیمو از هر كدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده یك عدد
گردو 1/3پیمانه
سیر تازه یك بوته
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار یك پیمانه
تمرهندی 250 گرم



طرز تهیه:

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی كه شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت می‌دهیم. سپس آنها را سرخ كرده یا كباب می‌كنیم.

برای تهیه سس كمی كره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می‌دهیم. تمرهندی را در یك پیمانه آب جوش خیس كرده و سپس صاف می‌كنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه كرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمك، فلفل و ادویه را افزوده و می‌گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می‌كنیم.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند
کدخبر:3554منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۱ بيست و ششم اسفندلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3554.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر