مرغ تندوری یكی از مشهورترین غذاهای هندی است كه در اكثر نقاط دنیا طرفداران زیادی دارد و تهیه آن نسبتا آسان میباشد. البته اگر عاشق غذاهای تند هستید و معده خودتان و خانوادهتان به آن سازگار بود این مرغ تندوری را تهیه و میل كنید.
مواد اولیه:
ران مرغ متوسط هشت عدد
ماست كمچرب دو پیمانه
سیر لهشده سه حبه
پودر زیره یك قاشق غذاخوری
پودر هل و دارچین و زعفران ساییده شده و نمک و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه آسیابشده یك قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا ماست و تمامی ادویهها را در یك كاسه بزرگ چینی یا استیل مخلوط میكنیم. پوست و چربیهای اضافی مرغ را گرفته، ساق و انتهای ران مرغ را از هم جدا كرده با چاقو شكافهای كوچكی در اطراف گوشت مرغ ایجاد میكنیم. تكههای مرغ را با مخلوط ادویه و ماست خوب ورز داده و آنها را با سلفون بسته و در یخچال به مدت 12 الی 18 ساعت میگذاریم تا بماند.
تكههای مرغ را مانند جوجهكباب به سیخ زده و برروی ذغال میپزیم، یا اینكه آنها را داخل سنی فر چیده و چند قاشق روغن در اطراف و روی مرغها میریزیم و سینی را داخل فر داغ با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدهیم تا كاملا مغز پخت و سرخ شود.
حال مرغها را داخل دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و لیمو تزیین كنید. در صورت تمایل میتوان كمی سسكچاپ بر روی مرغهای تندوری ریخت.