مصرف سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد


برخی محققان می گویند که مصرف سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد. محققان چینی معتقدند ترکیب موثری که در سفیده تخم مرغ یافت شده، دارای خاصیت کاهش دهنده فشار خون مشابه «کاپتروپریل» نوعی داروی فشار خون بالاست.

به گزارش لقمه، این ترکیب کلیدی به نام «RvpsL» نوعی پپتید و یکی از عناصر پروتئین است. این ماده در پیش گیری از عملکرد «ACE» نوعی ماده تولید شده در بدن که فشار خون را بالا می برد بسیار موثر است. محققان معتقدند، پپتیدهای موجود در سفیده تخم مرغ فشار خون را کاهش می دهد. یادآوری این نکته ضروری است که این یافته در حد آزمایش است و نمی توان مصرف آن را به همه افراد مبتلا به فشار خون توصیه کرد.

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۲۴ فروردين
کدخبر:3620منبع:خراسان تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3620.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر