روش تهیه كــرم نارگیل


کرم نارگیل، نوعی دسر آسان است که به سرعت نیز آماده می شود.

مواد اولیه:

    شیر یك پیمانه
    شكرو آب از هر کدام 1/4پیمانه
    پودر نارگیل نصف پیمانه
    خامه 200 گرم
    پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

 آب و پودر ژلاتین را مخلوط كرده و روی بخار كتری قرار دهید تا كاملا شفاف شود. شیر، شكر، خامه و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و ژلاتین حل‌شده را به آن اضافه كنید. قالب مورد نظر را با آب خیس كرده و مواد را درون آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. پس از بسته شدن از یخچال بیرون آورده و در آب ولرم گذاشته تا از قالب جدا شود. روی آن را با پودر نارگیل رنگ شده، مروارید خوراكی و خامه می‌توان تزئین كرد.

 

نكته: پودر نارگیل را می‌توان با استفاده از سیروپ‌های رنگی خوراكی رنگ كرد. همچنین منظور از سیروپ همان سس‌های میوه می‌باشد كه در بازار موجود است مانند سس توت‌فرنگی، سس بلوبری، سس شكلاتی.

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ فروردين
کدخبر:3631منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و پنجم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3631.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر