ترایفل توت فرنگی؛ دسری خوشمزه


ترایفل توت فرنگی یکی از انواع دسرها است.

مواد اولیه :

    كیك اسفنجی 200 گرم
    ژله توت‌فرنگی و آناناس از هر کدام 100 گرم
    كرم وانیلی 200 گرم
    توت‌فرنگی تازه 300 گرم

مواد لازم كرم وانیلی:

شیر                                نصف پیمانه

تخم‌مرغ                           سه عدد

خامه فرم‌گرفته                  150 گرم

آرد نشاسته ذرت              دو قاشق سوپخوری

وانیل                              1/4قاشق چایخوری

پودر قند                          150 گرم

 

طرز تهیه ترایفل:

توت‌فرنگی‌ها را شسته و خشك كنید. كیك اسفنجی را به صورت مكعب‌های كوچك برش دهید. ژله توت‌فرنگی و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنید. برای هر نفر یك لیوان در نظر گرفته و به كمك قیف انتهای لیوان‌ها را كرم ریخته و به ترتیب كیك، توت‌فرنگی، ژله و دوباره كرم اضافه كنید تا لیوان پر شود در نهایت با كمك قیف با كرم روی ترایفل را شكوفه زده و یك توت‌فرنگی روی آن قرار می‌دهیم.

 

طرز تهیه كرم وانیلی:

ابتدا زرده و سفیده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا كشدار و سفید شود. (سه دقیقه). آرد ذرت را در شیر حل كرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه كنید. مایه را داخل ظرف مناسبی كه بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن كنید تا غلیظ شود. كرم را از روی حرارت برداشته و صبر كنید كمی خنك شود. سفیده تخم‌مرغ را در كاسه‌ای با همزن برقی بزنید تا خشك و سفید شود و به كمك لیسك سفیده را به كرم اضافه كنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود. كرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه كرده و صبر كنید تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نمایید. این كرم به تنهایی دسر لذیذی می‌باشد.

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ فروردين
کدخبر:3632منبع:آشپزی خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و پنجم فروردينلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-3632.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر